Fant amfetamin i fryseren

Surnadalsmann i 20-åra må betale bot.

Bot: Mannen i 20-åra må betale en bot på 4800 kroner etter at han først ikke vedtok et forelegg på 4000 kroner.   Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

Politiet gjennomførte i mai i fjor ransaking i en bolig i Surnadal. I en fryser kom de over en sigaretteske med to lynlåsposer som inneholdt amfetamin. Mannen som eide boligen ble på stedet konfrontert med funnet, men virket ifølge politiet oppriktig overrasket over funnet. Hans umiddelbare reaksjon var at dette måtte tilhøre en bekjent som bodde sammen med ham på denne tida. Det ble tatt DNA-prøver fra lynlåsposene. På begge ble det gjort funn av DNA av samme type som mannen i 20-åra som bodde sammen med ham i boligen. Den ene var også iblandet en mindre mengde DNA av samme type som mannen som eide boligen.