Gjentar suksessen i vinterferien:

Inviterer til vintercamp med hundekjøring og mange andre aktiviteter

iTrollheimen gjentar suksessen fra tidligere år og kjører i gang nok en vintercamp for barn og unge i Trollheimen.
Nyheter

I vinterferien arrangerer iTrollheimen også i år vintercamp for barn og unge i alderen 8-12 år. Vintercampen samarbeider med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal.

Fokuset blir å få deltagerne til å lære seg å være ute om vinteren, hva man pakker - og hvordan man pakker sekk, etablering av leir med lavvo og telt, og aktiviteter innen friluftsliv som isfiske, navigering og bålbrenning, med mer.

På grunn av at det er ulik skolerute i Møre og Romsdal og Trøndelag, legger arrangørene opp til to gjennomføringer i år. I uke 8 blir Camp Trønder gjennomført, og i uke 9 er det klart for Camp Møre.  Begge campene går over tre dager og to netter.

Det er planlagt mange ulike aktiviteter i løpet av campen:

- Vi vil ha base i Trollhøtta og Trollavvoen i Helgetunmarka, der vi blant annet skal ha isfiskekonkurranse, trugetur med trugesertifikat, skitur og skileik, lære om bekledning og overlevelse om vinteren, orientering, snøbading, konkurranser, og mye mer forteller Gøran Bolme i iTrollheimen.

En ny aktivitet i år er at deltakerne får prøve å kjøre hundeslede med Trollheimen Husky.

Dessuten blir det overnatting ute, dersom det blir forhold til det.

- Hovedfokuset vil kort oppsummert å ha det morsomt utendørs om vinteren, forteller Bolme.

- Vi ønsker alle småtroll fra både Møre, Trøndelag og ellers fra hele landet hjertelig velkommen til spennende dager i Trollenes rike!

Arrangørene tar forbehold om minst sju påmeldte.

For påmeldingsfrist og andre opplysninger se iTrollheimen.no