- Sånn kunne det ikke fortsette

Ada Stolsmo Hegerberg åpner opp hos Skavlan. Hevder meningene hennes ble dempet.

Snakker med Skavlan: Ada Stolsmo Hegerberg. (For å se innslaget, må du følge lenken lenger nede i saken).  

Nyheter

Fredag kveld letter Ada Stolsmo Hegerberg litt på sløret rundt landslags-neiet sommeren 2017 - hos Fredrik Skavlan på TV2.

– Greia er at jeg ikke føler jeg har fått påvirke på den måten jeg har ønsket, svarer hun, på spørsmål om hva som egentlig skjedde. 

– Det har vært snakk om at jeg vil styre lag og laguttak, men det har aldri vært snakk om å gå så langt. Jeg har følt at jeg har prøvd å bidra på de områdene jeg har noe å bidra med, og det har ikke strukket til. Når jeg ikke kan være meg selv lenger, og ikke bidra med det jeg kan, og blir plassert i det systemet som … jeg føler ikke det passer meg, rett og slett. Sånn kunne det ikke fortsette.

Skavlan følger opp med et spørsmål om de forsøkte å dempe henne, og får til svar: 

– Ja, rett og slett. Jeg har alltid hatt store ambisjoner, også for laget. Og det har på en måte… ikke funket. Det ble et veldig styr, og det skulle jeg veldig gjerne vært foruten, for det er jeg som sitter igjen med konsekvensene til slutt og ikke kan spille på et landslag. Jeg var veldig åpen for en åpen dialog. Jeg var jo veldig ærlig på absolutt alle punkter internt. Jeg har ikke behov for å diskutere mer i media. Men det ble et ekstremt styr. Mitt mål var å fokusere videre. Neste dag, ting. Og det har fungert veldig bra. Den samme stilen kommer jeg til å kjøre videre.

Se mer her.