Singsdal på topp for Sunndal Senterparti

Jørgen Inge Singsdal stiller som ordførerkandidat for Sunndal Senterparti til kommunevalget i høst.

Fra møtet tirsdag kveld. Fra venstre Oddveig Gikling-Bjørnå, Jørgen Inge Singsdal, Halvard G. Hagen, Gunn Marit Musgjerd, Kåre Langseth og Einar Mo. 

Nyheter

Det ble klart etter torsdagens nominasjonsmøte.
 

Lista består av 21 navn, der de åtte første kandidatene er satt opp i prioritert rekkefølge, resten av lista er satt opp alfabetisk. Jørgen Inge Singsdal er på førsteplass, og stiller som ordførerkandidat. Førsteplassen er kumulert.

«Sunndal senterparti er veldig godt fornøyd med lista som består av en god blanding av «gamle travere» og nye navn. Nå jobbes det for fullt med programmet fremover, og innspill fra innbyggerne mottas med stor takk. Einar Mo er leder i programkomiteen», skriver Marit Hjellmo, leder for nominasjonskomiteen i Sunndal senterparti, i en pressemelding.

Følgende 21 navn står på partiets nominasjonsliste til valget den 9. september.

1. Jørgen Inge Singsdal, 2. Oddveig Gikling-Bjørnå, 3. Einar Mo, 4. Gunn Marit Musgjerd, 5. Halvard G. Hagen, 6. Sigrid Lillebråten, 7. Arne  Reiten, 8. Kåre Sigurd Langseth, 9. Liv Berit Gikling, 10. Anveig Bjordal Halkjelsvik, 11. Kari Marie  Jenstad, 12. Abdullah Omer Mohammed, 13. Terje Magne Refstie, 14. Endre  Seljebø, 15. Ingeborg Singsdal, 16. Turid Stave, 17. Lars Peder Stave, 18. Rita Storslett, 19. Nils Ulvund, 20. Marie Walseth, 21. Anders Øverås