– Jeg vil leve av dansen

Ranje Hoem (19) kunne slippe jubelen løs da hun før helga fikk beskjed om at hun kommende skoleår blir danseelev ved prestisjefylte The Liverpool Institute for Performing Arts, kanskje best kjent som Paul McCartney-skolen.

Drømmen: Surnadalsjenta Ranje Hoem er fast bestemt på å leve av dansen. I dag er hun elev ved Trøndertun folkehøgskole, men til høsten starter hun ved anerkjente Liverpool Institute for Performing Arts. Etter tre år der håper hun på å få jobb som danser på cruiseskip.  Foto: Arne Hauge

Nyheter

Til høsten, i september, starter surnadalingen Ranje Hoem altså ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA). Det fikk hun endelig bekreftet i forrige uke, etter å ha krysset fingrene helt siden hun var på audition i januar. Det var Trollheimsporten som først skrev om dette.