Svinvik på topp og Sp-lista klar

Senterpartiet i Surnadal har hatt nominasjonsmøte.
Nyheter

Det er noen måneder siden Senterpartiet offentliggjorde Margrethe Svinvik som ordførerkandidat. Hun er den eneste kummulerte på lista.

Senterpartiet har 32 personer som stiller på liste for partiet ved kommunevalget til høsten. Nils Håvar Øyås er nummer to på lista, mens veteranen og tidligere varaordfører Else Brandvoll Andresen står som nummer tre.

En annen veteran, tidligere ordfører og nå leder Bergsvein Brøske i Surnadal Senterparti, står på 5. plass på lista. Han roser ordførerkandidaten for hennes politiske evner. Han tror Senterpartiet med Svinvik og Øyås på topp og erfarne politikere som han sjøl, Janne Husby Haugen og Bernt Venås på lista har store sjanser til å vinne valget i 2019.

- Vi har satt sammen et vinnerlag, som vil jobbe for å se hele kommunen i en sammenheng, sier Brøske.