Reiten og LSK ute av Champions League – Hegerberg og Lyon møter «norske» Chelsea i semifinalen

Guro Reiten og LSK Kvinner gikk målløse av banen etter to kamper mot Barcelona. Ada Stolsmo Hegerberg var sentral da Lyon slo ut tyske Wolfsburg.

SLÅTT UT: LSK Kvinner og Guro Reiten, her mot russiske CSKA Moskva, tapte returoppgjøret hjemme mot Barcelona.  Foto: Anna Collett, LSK Kvinner

Nyheter

Guro Reiten og LSK Kvinner tapte 1-0 i returoppgjøret mot Barcelona på Åråsen stadion. Det spanske storlaget er dermed videre til semifinalen i Champions League med 4-0 sammenlagt etter to kamper mot Toppserie-laget.

– Se på ferdighetene de har. Den roen de har med ballen, selv på dette underlaget. De har ferdigheter som vi ikke er i nærheten av å ha, sa Reiten i et intervju med TV2 etter kampslutt.

Videre til semifinalen, er imidlertid Ada Stolsmo Hegerberg og Lyon. Den franske serielederen slo tyske Wolfsburg 4-2 på AOK Stadium i Wolfsburg og 6-3 sammenlagt.

Hegerberg gikk selv målløs av banen i Tyskland, men skaffet Lyon et straffespark på stillingen 1-0 til franskmennene. Hun var også involvert i Eugenie Le Sommers 3-2-scoring etter timen spilt.

Det blir en norsk duell i semifinalen i Champions League for Hegerberg og Lyon. Engelske Chelsea, med Maren Mjelde og Maria Thorisdottir i spillerstallen, tapte 2-1 borte for et PSG-lag uten Andrine Stolsmo Hegerberg i kamptroppen.

Det gikk mot ekstraomganger i Paris, på stillingen 2-0 til hjemmelaget, og 2-2 sammenlagt, men på overtid skled Norges landslagskaptein, Maren Mjelde inn den viktige bortescoringen som sendte Chelsea videre til semifinale-oppgjør mot Ada Stolsmo Hegerberg og Lyon.

Barcelona møter Bayern München i den andre semifinalen. Oppgjørene blir spilt 20. og 21. april, mens returoppgjørene blir spilt den 27. og 28. april.