Ragnhild Godal Tunheim søker nye utfordringer i nord:

Flytter fra Nordmøre og gir fra seg ledertrøya for Norsk Vandrefestival

I Halsa kommune har hun vært selve ansiktet utad for så vel nærings– og kulturliv, som frivillighet. Men etter å ha bodd og jobbet her i «en mannsalder» setter Ragnhild Godal Tunheim nå kursen nordover til ny jobb i Nordland. Det medfører blant annet at Tom Godtland nå tar over som leder i Norsk Vandrefestival.

Tronskifte: Norsk Vandrefestival, som har tiårsjubileum i år, er selve hjertebarnet til avtroppende leder Ragnhild Godal Tunheim, som har vært styreleder helt siden starten. Men ettersom hun nå snart flytter til Nordland overlater hun ledertrøya for den særegne festivalen til Tom Godtland, og ønsker både han og det nye styret lykke til videre.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Ragnhild Godal Tunheim har bodd i Halsa i 25 år og jobbet som leder for næring og kultur i kommunen i ti år. En kommune og en jobb hun har stortrivdes i. Men da sjansen til å jobbe ved Distriktssenteret bød seg kunne hun ikke la være å søke.