Utdeling av gaver til allmennyttige formål

– Dette kommer godt med!

– Tusen takk! Nå blir jeg både blank i øynene og varm i hjerterota!

Glade mottakere: Mange møtte fram for å ta imot de symbolske sjekkene tirsdag. På bildet er blant andre Tendai Makurumbandi Fra Dancelink, Laila Munkvold og Oddny Røskar fra Sunndal Seniordans, Kikki Vebenstad og Aud Øie i Sunndal Revmatikerforening, Turid Stave fra Øksendal Songlag, Gjertrud Brun fra Seniornett og Støtteforeninga for Sunndal Pensjonistsenter og Peggy Ranheim og Tore Halmøy fra Grøa IL.  Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

Det sa ei takknemlig Gjertrud Brun, etter først å ha tatt imot 10.000 kroner på vegne av Seniornett Sunndal til innkjøp av mobilt lerret og prosjektor, og deretter 20.000 kroner til Støtteforeninga for Sunndal Pensjonistsenter til møblering av møterom.