Etterlyser mer forutsigbarhet og smidighet fra Statens vegvesen:

Førstemann til mølla...

I likhet med elevene er kjøreskolene frustrerte over at Statens vegvesen ikke «tildeler nok førerprøver» og at ventetida for mange blir lang. Spesielt går dette utover 16-åringer som skal ta førerkort for lett motorsykkel.

Må vente: Lars Gjøra, Viljar Fiske Kvande og Erling Vaag i Surnadal er blant dem som skal ta førerkort for lett motorsykkel i år. Mens Lars fikk oppkjøring i mai, må Viljar og Erling vente til høsten og «mister» en sesong. Trafikklærer Jan Inge Betten etterlyser mer forutsigbarhet og smidighet fra Statens vegvesen.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Eier og daglig leder ved Trafikkskolen i Surnadal og Sentrum Trafikkskole på Sunndalsøra, Jan Inge Betten, er i likhet med elevene som skal ta førerkort til motorsykkel, frustrert over at det er altfor få «tilgjengelige fører- prøver».