Spreke seniordansere i Eidsvåg

– Bytt om fot, fire gåsteg, to bytt-om-fot, fire gåsteg, siden bak og siden inntil…

NESSET SENIORDANS: Fra venstre: Elsa Hammervoll, Solveig Mo Innerdal, Solfrid Fosseng, Marit Hoem, Rigmor Toven, Åshild Fjøseid, Torborg Heggset, Ingrid Toven, Fredny Frisvoll, Gerd Myklebust, Ingrid Langset, Torbjørg Bugge, Ellen Lilleng og Karen Aasen. Foran sitter Kjell Holland, Ingar Hoem, Edmund Holsbøvåg, Martin Kåre Angvik. Sigrid Bodil Sjølseth og Bjørg Alstad var ikke tilstede denne dagen.  Foto: Grete Grimsmo Wågbø

Nyheter

Det er en konsentrert gjeng på golvet som følger Solveig Mo Innerdals instruksjoner da Drivas utsendte ankommer eldresenteret i Eidsvåg. De er godt i gang med å lære trinnene i «Bestemors dans». Denne dansen var nok ikke helt tilfeldig valgt, da flertallet av de danseglade er både bestemødre og oldemødre. Av de 21 trofaste medlemmene er det kun fire menn. Danserne er markert med røde eller blå bånd. Her trenger ingen å ha med egen dansepartner, da partnere byttes i raskt tempo.