Brita singeldebuterer med "Ten Years"

Brita Skare Malvik har slått rot i Lofoten, men håper hun snart kan ta turen "heim" til Øra for å spille live. Nå er singeldebuten "Ten years" ute – og om ikke lenge kommer albumet.

Debut: Brita Skare Malvik har bodd i Lofoten de sju siste årene, men er ofte på heimstedet Sunndal. Nå platedebuterer hun under artistnavnet BIRRI. Singelen er ute og albumet kommer snart... Foto: Agnete Brun.  

Det er den første låten jeg skrev for gitar, og aller første gang jeg framførte "Ten Years" live var faktisk på Øra Kafe på Sunndalsøra under kulturfestivalen i 2017.

Brita Skare Malvik om BIRRI-singeldebuten "Ten years"
Nyheter

Hun har valgt artistnavnet BIRRI, Brita Skare Malvik. Navnet hun fikk i barndommen en gang, i den nærmeste kretsen av venner. Birri var Brita. Brita var Birri. Hun er født og oppvokst i Sunndal, men i dag er det Lofoten hun kaller heime. Brita forteller at hun vokste opp som ivrig lytter til vintage rock'n'roll, og at hun tidlig likte å fortelle historier.