Som 17-åring startet han ved bedriften i 1971:

I 48 år har Arild stått i jobben sin på Syltbakken

Da Arild Skralthaug (66) som 17-åring ble ansatt ved M. Botten i 1971 var plana å jobbe der en kort stund for å tjene litt penger for så å gå Sjøguttskolen. I dag – i 2019 – jobber han fortsatt med plastrørproduksjon ved samme bedrift. Bedriften som seinere ble Ma-Bo AS – og som i dag er Pipelife Norge AS. Og etter 48 år har han ingen planer om å gi seg enda...

Trofast: Arild Skralthaug i Surnadal har jobbet ved samme bedriften i mer enn 48 år! Han var bare 17 år da han gikk inn døra hos Martin Botten på Syltbakken i 1971, og siden har han jobbet her ved bedriften – som i dag er Pipelife Norge AS. Det er ingen overdrivelse å kalle ham en trofast ansatt...  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Etter at Arild var ferdig med ungdomsskolen i 1969 var han heime og drev litt med småbruket, samt at han også var noen måneder på et sagbruk ved Sætergarden og stablet plank.