Trenger stemmer:

Kan komme med i revy-NM

Med nok stemmer har Tove M. Schei og Tove Sundli i Kreativt Forum i Surnadal - i likhet med Johan Øiestad i Sunndal - mulighet til å komme med i årets revy-NM.

Trenger stemmer: Johan Øiestad kan komme til NM i revy gjennom wildcardkonkurransen med innslaget "Pausposten: De skamløse jentene", mens Tove Sundli og Tove M. Schei er nominert i samme konkurranse med "Rusken og Brusken deler erfaringer". Dette bildet av de tre sammen på scena er fra HÆST-latter i 2015.   Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Årets NM i revy går av stabelen på Høylandet 10.-14. juli.

En jury har plukket ut de innslagene som skal delta, men publikum får også muligheten til å stemme inn en av sine favoritter. Det innslaget med flest stemmer i en wildcard-konkurranse kommer med i NM.

Ti nummer er nominert i wildcard-konkurransen, som har avstemming på nett. Deriblant surnadalingene Tove Merete Schei og Tove Sundli i Kreativt Forum, med nummeret "Rusken og Brusken deler erfaringer".

Det samme er sunndalingen Johan Øiestad, som er nominert med "Pausposten: De skamløse jentene".

De trenger med andre ord stemmer for å ha en sjanse til å komme med, og håper at folk vil ta seg tid til å spandere en stemme på sin favoritt.

For å avgi stemme må man imidlertid registrere seg og logge inn på Humorportalen. Dette er helt gratis og går veldig kjapt å ordne.

Når man har gjort det kan man avgi sin stemme her

Man kan stemme kun én gang per video, og avstemmingen stenger mandag 10. juni klokka 10.