Mener kommunen bør lage en skikkelig turistbrosjyre:

Etterlyser bedre markedsføring

Øyvind Holte i Surnadal etterlyser en oppdatert brosjyre med informasjon om alt av tilbud, severdigheter og annet som kommunen har å by på, ikke minst de mange fiskemulighetene i både elv, sjø og fjellvatn.

Reklamerer for Sunndal: Øyvind Holte etterlyser en turistbrosjyre som omtaler alt av tilbud og muligheter i Surnadal, og han synes det er rart at han finner mye informasjon om Sunndal i reolene i kulturhuset. – Her reklamerer vi altså stort for nabokommunen vår, men har omtrent ikke noe som forteller om vår egen kommune, sier han.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Gratis brosjyrer med StikkUT-turer for hele fylket finner en i reolene i kulturhusresepsjonen, brosjyrer om Vårsøg, Møre og Romsdal, Trøndelag, samt brosjyrer for både Halsa og Sunndal. Øyvind Holte påpeker at det ikke finnes noen brosjyrer der en kan lese om de mange ulike tilbud og severdigheter Surnadal kommune har å by på.