Inviterer til bygdevandring gjennom det gamle sentrumsområdet:

Skal fortelle om hus og folk i «gamle» Eidsvåg

Fredag kveld inviterer Ulrik Molton til innholdsrik bygdevandring i Eidsvåg. – Det er utrolig mye å fortelle om hus og folk bare på ei kort strekning i det som i tidligere år ble regnet som sentrumsområdet i Eidsvåg, sier Molton.

Hurlens bakeri: – I bygninga bak meg var det kolonialbutikk som Ellinor betjente, mens ektemannen John Hurlen sørget for ferske bakervarer både til egen og andres butikk, forteller Ulrik Molton.  Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

Visste du at sentrumsområdet i Eidsvåg tidligere var konsentrert i området rundt der dagens småbåthavn ligger? Om dette og mye, mye mer får alle som kommer for å være med på fredagens bygdevandring høre om. Vandringa er en del av programmet til Eidsvågdagene.