Fosskonsert i Sunndal mandag

Stikk UT! for full musikk.

Tur og musikk: Sunndal Musikkforening inviterer til fosskonsert mandag.  Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

Sunndal Musikkforening søkte om midler gjennom Sparebank 1 SMNs «Sofakampen» – og fikk støtte til å arrangere konsert på Holsskeidet.

Mandag blir det natursti opp til Stikk UT!-turen Vinnu/Tappann for alle, gammel som ung. Alle barn som deltar får premie. Etter naturstien blir det en liten konsert på Holsskeidet med korpset. På konserten loves det alt fra brasiliansk samba til Vårsøg.

– Vi håper mange ønsker å ta en tur med konsert på kjøpet, sier musikkforeninga.

Det blir anledning til å grille for den som ønsker å spise ute i det fri.

Arrangørene opplyser at det tas værforbehold.

Vinnu er en av de mest besøkte Stikk UT!-turene i Sunndal. Hittil i år er det registrert 637 besøk. På turen kommer en tett på verdens sjette høyeste fossefall, det høyeste i Europa og Norge med sine 865 meter fallhøyde. Vinnu er en tur med grønn gradering, som betyr at den passer for de fleste.

«Sofakampen» har som mål å få flere opp av sofaen. Vi har aldri vært mindre i bevegelse enn nå. «Sammen skal vi stå opp for folkehelsa, og få folk opp av sofaen!», sa Sparebank 1 SMN, og fordelte midler til 20 mottakere i Sunndal og Surnadal – og tiltak som seniordans, paintball, friluftsleir og ryddeaksjon.