Nå er det like før... Driva har tatt en sniktitt i kulissene på årets utgave av "ladyen":

En kulturell maurtue

Beveger man seg inn på Sunndal kulturhus i disse dager, bør man ha øynene med seg. For der flyr folk, planker og kaffekanner fram og tilbake i et voldsomt tempo. Alle har sine oppgaver, men målet er det samme: Å lage den beste versjonen av det kritikerroste musikkspillet.

Barnekoret: Tunga rett i munnen når man synger solo med gammeldags tekst, men barnekoret greier det fint. 

Nyheter

Det er helg, og bare dager igjen til årets utgave av Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy skal ha premiere. På Sunndal Kulturhus koker det. Som arbeidsmaur i en maurtue, flyr scenearbeidere, sysneller, voksne, barn, lys- og lydteknikere, kaffekokere, sminkører, korister og musikere rundt med større og mindre grad av fokus i blikket. Ordre bjeffes, spørsmål ropes og noen leter etter noen som kanskje sist var sett på kostymeprøving. Det ventes, øves, snekres, sys og smøres brødskiver. Utallige brødskiver triller i løpet av øvingene ut av det bittelille kjøkkenet i Tårnet, i regi foreldrene til barna som er med i forestillingen. Sultne folk lager dårlig teater, så massene må fores.