Bratseth AS gleder seg over kraftig vekst:

– Vi har trua på ungdommen og framtida

Elektrofirmaet Bratseth AS på Sunndalsøra har hatt kraftig vekst siden firmaet ble etablert i 2012. I fjor kom årsomsetningen på over 140 millioner kroner. – Egentlig litt av et industrieventyr, sier daglig leder Rune Midthaug.

Lærlinger: Hallgeir Aspsæther, Lars Stokke Wirum, Sverre Nikolai Haltvik og John Anders Søyseth er alle lærlinger hos Bratseth AS. Emin Covic var ikke tilsted da bildet ble tatt. 

Nyheter

Bratseth AS bygger på firmaet Bratseth & Gikling som gikk konkurs i 2012. Rune Midthaug ble hyret inn i et forsøk på å unngå konkursen, men vanskelige tider bidro til at de ikke lyktes med det. Da konkursen var et faktum gikk han sammen med fire av de ansatte og etablerte firmaet Bratseth AS. Selskapet er i dag heleid av EB Group AS, som igjen er eid 55,92 % av Bratseth Holding AS.