Godt opplegg og god rekruttering:

– Blir helt sikkert med neste år også

Laks ble det ikke, men et generelt godt opplegg med flere vald å fiske i bidro til at deltakerne likevel var godt fornøyde med årets Camp Villaks i Surna.

Fornøyd: Etter tre dager med Camp Villaks var det en fornøyd gjeng som pakket sammen. Bildet ble tatt like før avreise lørdag 22. juni, og en av deltakerne hadde da allerede reist. I front; deler av «arrangørcrewet», med Tor Fredrik Mikkelsen (f.v.), Gøran Bolme og Olai Solem. 

Nyheter

I rekordfart ble et nytt bygg satt opp på dugnad ved Skeishølen før årets utgave av Camp Villaks 20.–22. juni, et elementbygg fra Talgø på rundt 15 kvadratmeter som nå står vendt mot elva. Leder i fiskeutvalget i Surnadal JFF, Gøran Bolme, fikk god hjelp av Ola Røe, Arne Gujord og Oddvar Telstad til å sette opp dette.