Varmer opp til Retrofestival

Arrangørene er i rute, og det ligger an til en heidundrende helg på Hestholmen.

Stemning: Det ligger ann til god stemning også under årets Retrofestival, med mange gode artister på scenen. 

Nyheter

Fjorårets konsert med Smokie ble en suksess, og helgen 2. og 3. august er det nok en gang klart for Hestholen Retrofestival.

Manfred Mann måtte trekke seg fra årets konsert, men Katrina & the Waves er gode erstattere. Arrangør og primus motor Lars Botten ser fram til en helg med mye god musikk.

– Vi ligger godt i rute, og fredag braker det løs, sier han.

Etter gode besøkstall i fjor ligger ambisjonene til arrangørene i samme høyde, og musikken skal være et godt trekkplasser for helga.

– Vi håper det kommer like mange som i fjor, musikken skal være attraktiv nok, den. Plassen på Hestholmen er i tillegg veldig fin, og utbedres hvert år, sier Botten.

Fredag starter alt med det lokale bandet Måddjhau og Gluntain. På lørdag blir det jam i teltet på dagtid, og på kvelden er Katrina & the Waves først på scenen. I helga får publikum på Valsøya dermed høre både «Walking on Sunshine», «Love shine a light» – og mange flere hits fra dette bandet. Med seg har de også selveste Slade. Perler for Svin spiller helt til slutt, som et band fra Molde som spiller mye fra de norske heltene Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke.

Lisa Botterli Flostrand