Sunndal Sp tror på godt valg:

– Vi går for ordføreren!

Senterpartiet har vind i seilene. I Sunndal er målet ordførermakt.

Har tro på et godt valg: Jørgen Singsdal sier han ikke klarte å si nei, da han fikk spørsmål om å stille som ordførerkandidat for Sunndal Sp. – Jeg måtte bare ta den muligheten. Og kommer til å stå på for det, sier han. Singsdal er inne i sin første periode i kommunestyret. Einar Mo (fra venstre) er tredjekandidat, nå inne i sin tredje periode, Halvard Hagen på femteplass har to perioder i kommunestyret, mens Oddveig Gikling-Bjørnå er andrekandidat, og har vært inne i tre perioder tidligere. 

Nyheter

Sp flyr høyt og i god medvind, en drøy måned før valget. Partiets ordførerkandidat i Sunndal, Jørgen Singsdal, forteller at stemninga var god og at mange stoppet for å slå av en prat da partiet var blant flere som stilte på stand i helgas Festidalen i Øksendal. Partiet kapret sågar nye velgere, sier Oddveig Gikling-Bjørnå; andrekandidat på lista. Tilbake i grønt, etter at hun for snart fem år siden meldte seg ut av Sunndal Sp i protest mot en partifelles stemmegivning i en jordvernsak. Naturlig og riktig å markere, mener hun – men det var aldri snakk om å vende ryggen til partiet for godt.