Sunndal Ap oppfordrer velgerne til å bruke lista aktivt

Målet er fortsatt flertall

For Sunndal Ap er målet for høstens valg fortsatt flertall i kommunestyret. Nå oppfordrer de velgerne til å bruke valglista aktivt – og krysse av for kandidatene de ønsker inn. Malene Aaram Vike er nederst på Ap-lista. Det betyr ikke at hun er "listefyll".

Samfunnstorg: Et av de konkrete ti løftene fra Ap for den kommende fireårsperioden er å utvikle et samfunnstorg på og rundt Øratorget. Et knutepunkt for lokalsamfunnet, levende og tilgjengelig. Ståle Refstie, Lusie Gjersvoll og Malene Aaram Vike oppfordrer velgerne til å bruke valglista aktivt. For første gang er den uprioritert, med unntak av de to på topp. 

Nyheter

Sunndal Ap har 30 navn på lista til kommunevalget. Det er bare de to på topp, Ståle Refstie og Lusie Gjersvoll, som er forhåndskumulert. Det er første gang partiet gjør det på denne måten, med ei ellers alfabetisk og uprioritert liste. Det har heller ikke vært vanlig i Sunndal. Ap ønsker å gi velgerne større påvirkningskraft, gjennom muligheten til å krysse av og på den måten gi personstemmer.