80 års arbeid for ferjefri Todalsfjord:

– Nå blir det en langspurt med piggsko hele vegen fram mot et endelig vedtak

I hele 80 år har det vært jobbet med å realisere ferjefri Todalsfjord og torsdag 29. august markeres dette med en stor konferanse i Surnadal.

Markering: For å markere 80 års arbeid for en ferjefri Todalsfjord inviterer styreleder Lars Løseth, daglig leder Bergsvein Brøske – og resten av styret i Todalsfjordprosjektet til konferanse i Surnadal 29. august. – Vi har nå en solid fot i bakken i det som er innspurten til å fullføre prosjektet, sier Brøske. 

Nyheter

Etter 80 års arbeid for et samferdselsprosjekt som enda ikke er realisert vil ikke daglig leder i Todalsfjordprosjektet Bergsvein Brøske kalle dette verken for et jubileum eller en feiring – men en markering av at arbeidet har kommet så langt som det har gjort.