Inviterer til Surnadalsdebatten

Med kommunestyre– og fylkestingsvalg nært forestående inviterer de politiske partiene i Surnadal velgerne til partidebatt i kulturhuset 4. september.

Om Surnadal: Surnadalsdebatten i kulturhuset blir med alle parti i Surnadal – der velgerne i kommunen kan spørre eller snakke om alt de måtte ha på hjertet. 

Nyheter

I forbindelse med høstens lokalvalg og fylkestingsvalg inviteres velgerne i kommunen til en politisk ettermiddag og kveld i Surnadal kulturhus onsdag 4. september.

– Alle partiene vil med dette arrangementet lage en arena der alle kan treffe oss, snakke med oss, komme med innspill eller stille spørsmål om det de måtte lure på, forteller Bergsvein Brøske i Surnadal Senterparti.

Her kan innbyggerne altså møte alle partiene som har valglister i Surnadal.

– Fra klokka 18 vil alle parti ha stands i kulturhuset, og rosinen i pølsa denne kvelden blir «Surnadalsdebatten», der alle i salen også kan stille spørsmål. Svein Sæter vil være møteleder her, opplyser Brøske.

Han antyder at debatten vil vare et par timer, før partiene igjen inntar sine stands.

– Dermed kan alle som kanskje lurer på noe, men ikke ønsker å snakke eller stille spørsmål under selve debatten, komme og slå av en prat med oss i ro og fred etterpå.

Følgende parti stiller med valglister i Surnadal: Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Høyre, Sosialistisk Venstreparti, Kristelig Folkeparti og Miljøpartiet De Grønne.