Storsatsing for T. Ottem Transport og Utom AS:

Sikret seg kontrakt på døgnhvileplass og bygger ny verkstedshall for storbil

I konkurranse med flere aktører, også lokale, har T. Ottem Transport AS sikret seg kontrakt med vegvesenet om leie og drift av døgnhvileplass for tungtransport. Torsdag ble den tiårige avtalen signert. Nå satser selskapet – gjennom Utom24 AS – også på et nytt stort verkstedsbygg for storbil i tilknytning til plassen.

Store planer: Torstein Ottem i T. Ottem Transport AS og Tobias Reines Utigard i Utom AS. Det er tomta bak de to, som skal bli døgnhvileplass. Verkstedshallen kommer til høyre for dem på eiendommen.  

Nyheter

– Gode nyheter, fastslår Per Helge Malvik, daglig leder i Sunndal Næringseiendom AS. Bedriftene i Ottem-gruppen, T. Ottem Transport AS og Ottem Resirk AS, har siden de etablerte seg i næringsparken på industriområdet i 2012 hatt god vekst, både i omsetning og tomtestørrelse. Ottems eiendom har gradvis blitt utvidet – og utgjør i dag et areal tilsvarende fem fotballbaner. I lengre tid har T. Ottem Transport AS arbeidet med planer om å etablere døgnhvileplass og storbilverksted i næringsparken, og har skaffet seg opsjon på tomt til formålet.