Sterk historie om mobbing på arbeidsplassen:

- Skrev boka som terapi

24. september får publikum høre en sterk historie. Da inviterer nemlig bygdekvinnelaget og biblioteket i Surnadal til foredrag og bokpresentasjon, der forfatter Kjellrun Ulven Woxen presenterer boka si; "Svik – en historie om mobbing på arbeidsplassen".

Om mobbing: Biblioteksjef Anne Skjeggstad og leder i Surnadal Bygdekvinnelag, Anne-Sissel Mogstad, håper at mange vil komme til biblioteket 24. september når bygdekvinnelaget i samarbeid med biblioteket inviterer til bokpresentasjon og foredrag med forfatteren Kjellrun Ulven Woxen.  

Nyheter

I biblioteket denne kvelden får publikum høre forfatteren fortelle om sine egne opplevelser som lærer, om det å bli utsatt for mobbing på arbeidsplassen og hva dette har gjort med henne som menneske.