Reko-Ringen Surnadal og Rindal er etablert:

Leverer kortreist mat

Tredjehver torsdag blir det overlevering av kortreist mat på rådhusplassen i Surnadal. Lokale matprodusenter får nå de første bestillingene.
Nyheter

Helga Bele produserer kjøtt av beitebasert Urfe-kjøtt av Sidet Trønder og Nordlandsfe, produsert ved Bele Jostua i Bæverfjord. Hun har nå lagt ut produktliste med priser på facebooksida til Reko-Ringen som første produsent. Det ventes at flere kommer til både med grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og egg før første handelsdag den 26. september. Fristen for å melde inn varer på torget er ei uke før og produsentene bestemmer sjøl hvor sent inn mot utleveringsdag det kan bestilles. Bestilte varer hentes og betales på rådhusplassen i Surnadal. Det blir henting hver tredje torsdag mellom fire og halv fem på ettermiddagen.