SVs Yvonne Wold byr på heimebakst og møterom for å få Sørheim og Torve til å snakke sammen:

- Blir feil å skyve ansvaret over på SV

- I SV har vi ikke gitt opp håpet om å få Tove-Lise Torve og Kristin Sørheim til å snakke sammen for slik å få til god politikk gjennom et rødgrønt flertall, sier SVs Yvonne Wold. Dersom det ikke skjer bekrefter hun at SV ikke har annen mulighet enn å stemme blankt undrer konstitueringen.

Håper: SVs Yvonne Wold har ikke gitt opp håpet om å få Sørheim og Torve tilbake til forhandlingsbordet.  Foto: Ståle Wattø, Smp.

Nyheter

Bølgene  etter fylkestingsvalget har fortsatt ikke stilnet. Med konstitueringen en måneds tid unna synes det fortsatt ikke endelig spikret at Arbeiderpartiets Tove-Lise Torve drar fylkesordførervervet i land ved hjelp av et valgteknisk samarbeid med Frp, MDG, Nordmørslista, Sunnmørslista og Uavhengig valgliste for Sunnmøre. Også Pensjonistpartiet støttet avtalen, men etter fintellingen mistet de sitt mandag til SV som dermed får tre mandat i fylkestinget.