Kan bli heftig begeistring for Stian Faksnes og Surnadal håndball

Surnadal IL Håndball er nominert til tre begeistringspriser.
Nyheter

Det skriver håndballforbundet på sine heimesider.

Håndballforbundet arrangerer i helga Håndballforum for Region Nord. Der deles det, i følge Trollheimsporten, ut begeistringspriser i sju kategorier. Surnadal IL håndball er nominert i en kategori og Stian Faksnes i to av disse.

Kategoriene er årets klubb, årets ildsjel og årets leder. Surnadal IL håndball er nominert til årets klubb på grunn av sitt bevisste forhold til både inkludering og helse hos sine spillere, trenere og ledere.

Stian Faksnes har stått på for håndballen i Surnadal de siste åra. Han var ildsjelen som fikk herrehåndballen på beina igjen etter tiår med dvale. I tillegg til å ha vært en god leder har han også vært keeper på herrelaget.