28 «kråker» klare til innsats

– Vi er i gang, men trenger fremdeles flere, sier avdelingsleder ungdom, Kjersti Ramsøy-Halle.
Nyheter

Tirsdag kveld ble det invitert til informasjonsmøte om «Kveldskråkene» i Sunndal. Målet er å dra i gang et helt nytt tilbud, unikt for Sunndal, mye etter samme lest som de velkjente Natteravnene, som i mange år har vandret rundt i norske sentrumsgater på kvelds- og nattetid. Vært trygt og synlig til stede. I Sunndal har en imidlertid sett at behovet for trygge voksenpersoner ute der ungdom ferdes, er størst på fredagskveldene. Det er da flest ungdom samler seg i sentrum. Kommunen ønsker å sette sammen interesserte i «kråkelag» på tre, som skal være der ungdommen er. Ta en kaffe og et slag biljard på ungdomssenteret. Slå av en prat. Være der for ungdommen. Bli kjent.