Inviterer til den store hyttedagen

Rindal kommune og Rindal Næringsforum inviterer til stor hyttedag i og ved Rindalshuset lørdag den 12. oktober.

Sentrale aktører: Sentrale aktører i forbindelse med Den stor hyttedagen. Fra venstre Tom Godtland, daglig leder Rindal Næringsforum, Kari Mette Skjølsvold, daglig leder Rindalshuset, Sivert Dombu, plan- og utviklingssjef, og Ola T. Heggem, ordfører. 

Nyheter

Da blir det full pakke med over 50 utstillere og aktører fra nærings- og samfunnslivet i Rindal. Nabokommunene Meldal og Surnadal deltar. Hyttedagen arrangeres for å komme i kontakt med hytteeiere og andre, og for å vise fram hva Rindal og nabobygdene kan by på når det gjelder hytteetablering og vedlikehold. Tilbud i nærområdet blir også vist fram slik som kino, bibliotekog svømmehall med mere.