Sto i fare for nedleggelse etter nyttår – bygda ville det annerledes:

- Økt omsetning og positivt driftsresultat gjør at nærbutikken fortsetter driften

Dersom Coop Marked Bøfjord skal overleve må butikken brukes mer, hvis ikke er det kroken på døra etter nyttår. Det var essensen i et brev fra styret til innbyggerne i Bøfjorden i juni. Men nå har omsetning og resultat tatt seg opp og tingene ser langt lysere ut. Butikken fortsetter driften, sjøl om kampen ikke er over.

Nærbutikken fortsetter: Coop Marked Bøfjord unngår å stenge dørene etter nyttår. Arkivbilde. 

Nyheter

– Status per 1. september er en økt omsetning med vel 500 000 kroner, positivt driftsresultat og et styrevedtak på videre drift av butikken. Men kampen er langt fra over. Det er små marginer og «kampen» må kjempes hver dag. Det forteller May Iren Dønheim Hovde (Mayse), som har drevet nærbutikken i Bøfjorden siden hun tok over driften fra 1. juli 2014.