Marit Bergem med utstilling på hjemplassen Sunndal:

– Det er alltid spennende å vise fram bildene sine. Man føler seg litt avkledd.

Hun er opprinnelig sunndaling, men i dag har hun atelier i Sandefjord. Marit Bergem fyller i oktober Galleri Barbara med sine naivistiske og fargerike bilder. – Det ble mye oppvekst i denne utstillinga, sier kunstneren selv om bildene.
Nyheter

Gode fasiliteter: Marit Bergem fryder seg over å henge bildene sine i Galleri Barbara. – Det er ikke alle steder man finner så gode fasiliteter som her. 

 

– Åh, det er artig å henge opp bildene sine her, for det er et fantastisk galleri, sier Bergem engasjert. Driva har stukket innom mens kunstneren er i ferd med å merke alle bildene og gjøre siste finpuss på utstillinga. – Det er ikke alle steder man har så gode fasiliteter som her. Det er jo mye flerbrukshus og slik rundt omkring. Og der blir det sjelden godt lys. Lyset har alt å si for at man får fram de ulike laga i bildene.