- Det var flott å sykle langs Donau i 31 grader og medvind

Eidsvågingen Arild Svendsen er nylig kommet heim etter å ha vært på sykkeltur rundt om i Europa. – En opplevelse jeg mer enn gjerne anbefaler.

Bildetekst: Dette er en bildetekst som kan gå over flere linjer. Her går den for eksempel over to. Vi lager plass til tre linjer, da kan man få plass til for eksempel en hel lagoppstilling – om det skulle være ønskelig. Dette er en bildetekst som kan gå over flere linjer. Her går den for eksempel over to. Vi lager plass til tre linjer, da kan man få plass til for eksempel en hel lagoppstilling – om det skulle være ønskelig. 

Nyheter

- Man behøver ikke være i storform for å gjennomføre en slik tur. Det er utrolig mange godt tilrettelagte sykkelveger i de landene jeg besøkte, sier Svendsen.