Nyåpning for SUMEK:

Fire butikker under samme tak

I dag, tirsdag, åpnet SUMEK dørene til sin helt nye butikk. – Her skal du finne alt, sier daglig leder Hilde Blikås. Butikken har fått ytterligere tre aktører inn under samme tak.
Nyheter

Vil være butikken hvor du finner alt: I SUMEK kan du kjøpe alt fra bruktbil til hyttedo. Få installert bilstereo og få byttet ut en knust skjerm på mobilen. – Vi skal være butikken som har alt, og det vi ikke har, kan vi stort sett skaffe, smiler Hilde Blikås. Til venstre Roger Furu, som flytter Sunndal Datahjelp inn i butikken. Til høyre Ole Morten Furu i Sunndal Bil AS – som tar med seg både dekk, felger, deler og bruktbiler. Jonny Ulvund var bortreist på åpningsdagen. 

 

Etter konkursen i Øra Butikkdrift AS gikk Hilde Blikås sammen med faren Per Olav og tidligere medeier Roger Furu, og blåste nytt liv i butikken i Sunndal Torg. De dannet selskapet Kalkjin Invest AS, som nå eier den nye, kjedeuavhengige butikken SUMEK. Gjennom en virksomhetsoverdragelse tok det nye selskapet over både varelager og arbeidsgiveransvar. Samtidig sikret de en ny start med blanke ark for butikken. Gjennom flere år hadde de kjempet for å holde hodet over vannet i MEKK, etter å ha overtatt en butikk der økonomien viste seg å være mer skakkjørt enn forventet.