Jenny kom fra Tustna til Todalen som tjenestetaus

"Første helga kom det ei busslast med unge karer, med mål om å finne seg kjæreste"

Om noen få dager feirer hun sin nittiåttende fødselsdag. Hun har vært med i livet siden 15. oktober 1921. Det står respekt av slik en alder. Hun heter Jenny Kvendset og var nylig gjest i serien "Tusen års levd liv."

LEVER FULLT UT: 98 år og et ansikt og et vesen som viser et menneske som så absolutt lever fullt ut: Jenny Kvendset er ukas gjest. 

Nyheter

Når vi kommer på besøk til dem som har takket ja til å være med i denne miniserien er det alltid et snev av spenning. Hvem er dette mennesket, vil samtalen gå lett, blir det en opplevelse av tillit og glede over en god prat? Kommer de til ytterdøra eller skal vi gå inn og rope et forsiktig hallo? Ikke alle har fysikk til å åpne døra selv. Men Jenny har det. Vår første tanke når vi ser henne er at her må det være en misforståelse. Hun som smilende tar i mot gjesten fra Driva kan jo ikke være 98 år. Vi må ha ringt på feil dør. Men når vi rekker handa fram for å hilse presenterer hun seg som Jenny Kvendset.