Feirer 15 årsjubileum med halvpristilbud

Alle som stikker innom NMS Gjenbruk i Surnadal denne uka får et rabattkort.

Kom å få: Arne Drøpping og NMS Gjenbruk i Surnadal deler ut rabattkort til alle som stikker innom denne uka. 

Nyheter

Akkurat på dagen 15 år etter butikken, åpnet sjuende oktober 2004, feirer butikken sin 15 års dag, med småkaker, kaffe og tvist. Ordfører Lilly Gunn Nyheim (Ap) ærer dagen med å overrekke blomster på vegne av Surnadal kommune. Nyheim synes butikken har gjort en god jobb de 15 årene den har holdt åpent. Hun sier gjenbruk er i tiden og det er en vinn-vinn-situasjon for Gjenbruksbutikker og kunder. Nyheim forteller om et brudepar som kjøpte inn glass til et gardsbryllupp på butikken for ei krone stykke og seinere leverte dem tilbake til butikken slik at glassene kunne selges en gang til.