Osvald (snart 95) minnes krigsåra:

- Det var jo forbudt å danse, men det var det ingen som brydde seg om

Han bikker ryggen tilbake i godstolen, slår nevene på knærne og skoggler. Det viser seg at det skal han komme til å gjøre mange ganger i løpet av intervjuet, han Osvald Svensli. Født i 1924 og om noen måneder fyller han 95 år.

Sprek: Da vi går ut for å ta noen bilder.satt han bare gåstolen i gangen og småløp ned trappa. Sprekere kan ikke en 95-åring bli. 

Nyheter

Osvald bor i Nesset kommune, i et hus som er like gammelt som ham selv. Det stod ferdig samme året som han ble født. Med unntak av noen år han var bosatt andre steder har dette vært heimen hans. Han bygde på huset etterhvert som egne unger kom til verden, men stua og utsikten fra stuaglaset er den samme som den alltid har vært.