Denne uka fastsetter rovdyrnemnda gaupekvoten:

Foreslår to gauper - og kvotejaktområdet krymper

Før vinterens kvotejakt ser det ut som kvotejaktområdet i Møre og Romsdal også nå tildeles to gauper. Kvotejaktområdene blir imidlertid endret, da Halsa og Rindal overføres til Trøndelag – med kvote på tre dyr sammen med Hemne, Snillfjord, Agdenes, Orkdal og Meldal.

Fastsetter kvoten: Torsdag skal rovviltnemnda i region 6 Midt-Norge ha møte i Surnadal, der de blant annet skal vedta gaupekvoten til vinterens jakt. Denne gang i nyinndelte kvotejaktområder, for som del av Heim kommune overføres Halsa til Trøndelag, i likhet med Rindal. Foto: Thomas Strømseth, SNO. 

Nyheter

Torsdag skal Rovviltnemnda i region 6 Midt-Norge avholde møte i Surnadal, der en av sakene er kvotefordeling foran vinterens kvotejakt på gaupe.