Stenger i en uke for ombygging og oppgradering:

– Nå blir det ny butikk!

Fredag 1. november stenger Kiwi Surnadal dørene en uke for å bygge om og oppgradere butikken. Fredagen etterpå inviteres alle til åpning av nybutikken.

Oppgraderer: Fra fredag 1. november klokka 18 stenger Kiwi Surnadal dørene i en uke framover for å bygge om og oppgradere butikken. Fredagen etterpå inviteres det til nyåpning og feiring med kaffe og kaker, så da håper butikksjef Astrid Valsø at alle har lyst til å komme innom og se nybutikken.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

En god stund nå har det vært stor byggeaktivitet med mange håndverkere inne Kiwi–butikken i Surnadal. Nye og strengere miljøkrav er blant årsakene til at butikken nå bygger om, der endringen blant annet består seg i at alt av kjøle- og frysedisker skal skiftes ut til mer miljøvennlige disker.