Satser på kvalitet og service som portåpner til suksess

MidtNorge Port AS øker omsetninga år for år. Ordretilgangen er god også for neste år. Bedriften leverer standard og skreddersydde porter til garasjer og industribygg.

Kvalitet og service: Tom Allan Holten, Tore Polden, Lars Gudmund Røen og MidtNorge Port AS opplever suksess med kvalitet og kundeoppfølging på sine portleveranser. 

Nyheter

Det er snart ikke et industribygg i Surnadal som ikke har porter fra MidtNorge Port AS. Bedriften sier den satser på kvalitet i produkt, oppfølging og service. Med egen produsent av porter til industribygg er det lett for portleverandøren å få skreddersydd porter etter spesielle behov kunden måtte ha. Dette gir en fleksibilitet stadig flere kunder får øynene opp for. Surnadalsbedriften leverer porter i Møre og Romsdal ned til Sunnmøre og nordover til søndre del av Trøndelag.