Kårvatn Fjellutstyr åpner ny nettbutikk

Frigjer tid til salg i butikken.

I ldagskal alt være klart for å trø i gang den nye nettportalen til Kårvatn Fjellutstyr. I midten Trond Iversen frå Multicase Norge, flankert av Fredrik Thoresen Sletten og Gudmund Kårvatn.   Foto: Jon Olav Ørsal

Nyheter

Kårvatn Fjellutstyr jobber med å lansere ny nettbutikk, skriv todalen.no.

- Dette er den største satsinga vi har gjort på Kårvatn Fjellutstyr, seier Gudmund Kårvatn, og legg til at det sjølvsagt er unnateke bygginga av låven der butikken held hus.

Den nye nettbutikken blir egentlig felles for forbrukarkundar og forhandlarkundar, men ikkje heilt lik for dei to kundegruppene.  Det nye systemet vil forenkle arbeidet for dei som jobbar i butikken og vil frigjere meir tid for aktivt salg og betre service for kundane.

Les meir her.