Vil ha sherpatrapp til Vinnu:

– Klart vi må få til dette!

Ildsjeler samler seg og ruster nå til felles dugnad for å realisere sherpatrapp til Vinnu. – Klart vi må få til dette, sier kultursjef Ole Magne Ansnes.

Spennende planer: Kultursjef Ole Magne Ansnes og avdelingsleder idrett Siv-Grete Sponås sammen med Oddveig Gikling-Bjørnå har håp om å få på plass ei steintrapp bygd av sherpaer fra Nepal opp til Vinnu. 

Nyheter

På en kald novemberdag er ikke Vinnu på sitt mest spektakulære. Men når våren kommer, skal fossen igjen kaste seg med all sin makt utfor fjellsida. Vinnu er rangert som verdens sjette høyeste fossefall, det høyeste i Europa og Norge med sine 865 meter totale fallhøyde. Det er ikke få turister, tilreisende – og lokale folk – som stopper opp på rasteplassen på Holsskeidet for å ta inn det imponerende skuet. Etter at grunneier Lars Olav Melkild for et par år siden gjorde et omfattende arbeid for å rydde stien opp til utkikkspunktet Tappain og videre til Øver Løkhammarn, har mange også tatt turen opp for å komme tettere på fossefallet.