Hans har mange minner fra et langt liv:

– På nyåret i 1985 møtte jeg Dordi. Det var dansefest i Todalen ungdomshus, siden den gang har det vært oss to

Ukas gjest er den siste i denne serien. Han kom til verden den 30. desember i 1936 på Frei i Kristiansund kommune. I dag er han todaling, det har han vært siden 1984. Mannen som blir den siste vi portretterer heter Hans Gundersen.

Kroppen fungerer: Han fyller snart 84 han Hans Gundersen. Han sier selv han begynner å bli litt glemsk, men at kroppen fungerer slik den alltid har gjort. 

Nyheter

Hans har opplevd så mye, det er vanskelig å se for seg at det er mulig å putte mer inn i livet enn hva han har klart. Så hvordan vi skal gi et godt – og ikke minst rett – bilde av Hans sitt liv er ikke helt enkelt å ha klart for oss før vi setter igang å skrive. Vi får starte fra begynnelsen og ta det derfra som det heter.