Ny utgave av Furkunnjmat:

Inviterte til boklansering heime

Britt Grete Moen har stått og solgt den nye utgaven av kokeboka «Furkunnjmat» på Rindalsmessa i helga. Og etter messeslutt søndag, inviterte hun involverte i arbeidet med boka til lansering heime i Vestre boligfelt i Rindal.

Bokskred: Britt G. Moen delte ut Furkunnjmat-bøker med raus hånd til alle som har vært med på å gjøre boka til det den har blitt. Fotograf Mari Næss Bolme og designer Cecilie Skipnes fra UREDD har hatt en særlig stor finger med i spillet – og fått veldig gode tilbakemeldinger for layout og design.  Foto: Magne Lillegård

Nyheter

Det ble fullt av folk heime hos Britt G. Moen og Birger Bjørnås i Rådyrvegen 14 søndag kveld, og vi kunne nesten få inntrykk av at hun hadde invitert alle som hadde vært på Rindalsmessa.