Landbrukskonferansen 2019:

– Kan ikke tøye strikken mer

Det mener svinebonde Arne Heggset, som var en av dem som var på scena under Landbrukskonferansen 2019 i Surnadal torsdag, der arrangørene som vanlig kunne presentere et variert program.

Griseprat: Konferansier Svein Sæter i samtale med svinebøndene Arne Heggset, John E. Fiske og Jon Arne Lesund. Under overskriften «Svinaktig gode!» innledet de Landbrukskonferansen 2019 som ble arrangert i Surnadal kulturhus torsdag. 

Nyheter

Landbrukskonferansen som arrangeres i Surnadal kulturhus annethvert år er et samarbeid mellom Surnadal Sparebank, Surnadal kommune, Surnadal Bondelag og Todalen Bondelag. Også denne gangen kunne arrangørene lokke med et variert program, der 115 påmeldte fikk høre litt fra hverdagen til lokale bønder og landbruksaktører, samt litt om nasjonale og internasjonale trender og framtidsutsikter for landbruket.