Mediterer med julesanger i kapellet

Spiller i øvre Rindal kapell.

Mediterer: Maria Garli. 

Nyheter

Maria Norseth Garli har besøkt Rindal en rekke ganger tidligere med ulike konsertkonsept og bandkonstellasjoner. Denne gang kommer hun alene med gitaren og stemmen sin i førjulskonserten «Julemeditasjon», hvor hun synger og spiller gamle julesanger og folketoner som en musikalsk pustepause i juleforberedelsene.

Maria fokuserer på enkelhet og langsomhet i uttrykket, og ønsker å bidra til en god opplevelse hvor en i fellesskap kan få den fine rolige pulsen i adventstida.

Maria er musiker, komponist og konsertarrangør bosatt på Fosenhalvøya, men har tidligere også vært bosatt i Rindal. Hun har bachelor fra Musikkhøgskolen i Göteborg, og studerer nå master i utøvende musikk ved jazzlinja/NTNU i Trondheim.