Brøske slutter som senterleder

Blir eiendomssjef i Alti

1. desember gikk Bergsvein Brøske over i ny rolle i Alti. Etter sju år som senterleder i Sunndal, blir han nå eiendomssjef med ansvar for flere senter. – Jeg gleder meg, sier han.

Ny jobb: Bergsvein Brøske går over i ny stilling i Alti. Pål Kristoffersen tar over som senterleder i en kombinasjonsstilling. 

Nyheter

Brøske blir eiendomssjef for Alti Surnadal, Alti Sunndal og de andre eiendommene Alti forvalter på Sunndalsøra – Extra-bygget, Sunndal Torg og Detalj Sunndal Eiendom (det gamle Domus-bygget). Det kan bli flere senter og eiendommer på sikt, i en ung senterkjede som har planer om videre vekst og utvikling – med hovedkontor i Surnadal. 15 kjøpesenter ble Alti-senter i september. Noen få måneder seinere er kjeden landets tredje største, med 20 senter i porteføljen. Alti eies av Løseth-familien, inntil nylig ledet av kjøpesentergründer Lars Løseth, nå av junior Lars Ove Løseth.