Godt driv i næringslivet

Det er med optimisme næringslivet i Sunndal går inn i det nye året. Men noen mørke skyer er det.

Optimisme: – I det lokale næringslivet har det i 2019 vært stor aktivitet. Det går godt, blant annet har de store aktørene, som Storvik, Langset og Hycast, hatt god utvikling. Og det er med optimisme en går inn i det nye året, fastslår leder i Sunndal Næringsforening, Torstein Ottem. 

Nyheter

Hydro varslet i fjor kutt og tok en rekke grep for å redusere kostnader. Leder i Sunndal Næringsforening, Torstein Ottem, sier det som skjer i Hydro er noe det lokale næringslivet er opptatt av og følger med på, med forrige krise friskt i minnet. Mange lener seg i større og mindre grad på hjørnesteinsbedriften. Finanskrise og nedstengning av Su3 for ti år siden medførte tap av flere hundre arbeidsplasser i Sunndal. Ottem sier det derfor henger litt mørke skyer over næringslivet ved inngangen til det nye året – en er forberedt på at nye kutt kan komme, også lokalt.